Vedligeholdelse af udendørsarealer

Vi vil med glæde pleje og vedligeholde jeres udearealer.

Grønne rum er til gavn for både miljø og mennesker, men det kræver vedligeholdelse. Vi hjælper med alt lige fra græsslåning og hækklipning til pleje og vedligeholdelse af staudebede, busketter og træer. Vores vedligeholdelseskunder består af både privatpersoner, virksomheder, offentlige institutioner samt boligforeninger.

Ønsker du en længerevarende aftale vedrørende plejen af jeres udearealer udarbejder vi gerne en vedligeholdelsesaftale. En vedligeholdelsesaftale indeholder en specifik plan over hvilke arbejder der skal udføres i løbet af kalenderåret inklusive det økonomiske overblik.

Ukrudtsbekæmpelse

Ud over den almindelige pleje og vedligeholdelse, bekæmper vi effektivt ukrudt, mos og græs med hedvand – uden at bruge hverken ild eller kemikalier.

Vores nyeste skud på stammen i vores maskinpark er vores Heatweed Sensormaskine. Den bekæmper effektivt al ukrudt med 98 grader varmt vand. Det betyder, at den kan gå tæt på bygninger, træskure og let antændeligt løv og beplantninger uden nogen fare. Selve bekæmpelsen er mere effektiv end brænding, da planten dør af de høje varmegrader.

Resultatet af varmebehandlingen kan ses i løbet af få timer. Heatweed Sensormaskine er 160 cm bred og kan køre på de fleste stier, pladser og veje.

Uanset om der er tale flisebelægninger, grusstier eller gummibelægninger, kan man med 3-4 behandlinger opnå et ganske pænt niveau med få procent ukrudt tilbage i belægningen.

Vi medbringer selv vand, hvis det er nødvendigt. Der er dog optimalt, hvis I kan anvise et tappested.

Vil du vide mere?

Ring 49 14 17 20

    Referencer på vedligeholdelse

    Se alle referencer