Uddannelse og elever

Vi prioriterer, at vores medarbejdere fortsat dygtiggør sig og tilegner sig ny viden således. Dette gør vi ved at følge med den generelle udvikling såvel indenfor faget, som samfundsudviklingen i almindelighed. Alle medarbejdere har derfor muligheden for at komme på kurser af kortere eller længerevarende varighed.

Vi tager gerne imod elever og giver dem en læreplads mens de er i gang med deres uddannelsesforløb. Er du interesseret i en læreplads er du velkommen til at sende os dit cv og en beskrivelse af dig selv.

Hos Ebbe Dalsgaard A/S er der sjældent to dage der er ens. Denne omskiftelighed stiller store krav til vores vigtigste ressource – vores medarbejdere og deres mulighed for at gennemføre projekterne. Vores medarbejderes videreudvikling af kompetencer og uddannelse har derfor høj prioritet, ligesom vi med jævne mellemrum ansætter anlægsgartner- og struktørelever.

Hvis du er interesseret i en arbejdsplads hvor du vægter din personlige udvikling højt, gennem det daglige arbejde med vores spændende projekter eller en elevstilling så læs mere i vores afsnit ”Ledige Stillinger”.

Vil du vide mere?

Ring 49 14 17 20

eller udfyld felterne herunder, så ringer vi dig op.