Historien om Ebbe Dalsgaard A/S

Vision

Vi skaber og vedligeholder grønne landskaber over og under jorden gennem engageret byggeledelse og dygtige medarbejdere.

 

Om os

Ebbe Dalsgaard blev i begyndelsen af 1970’erne selvstændig anlægsgartner. Efter et par år som selvstændig anlægsgartner blev Ebbe Dalsgaard A/S stiftet i 1980. I dag beskæftiger vi mere end 35 medarbejdere som tilsammen har en bred erfaring inden for entreprenør og anlægsfaget. Vi udfører alt fra oprettelse fra byrum, aktivitetsrum, havanlæg, naturgenopretning til klimatilpasning, kloakarbejder og belægningsarbejder.

Vores kunder er primært kommuner, regioner og boligforeninger, men vi hjælper også gerne virksomheder og private med alt fra ideoplæg til praktisk udførsel af deres udearealer. Vi har igennem alle årene arbejdet på at skabe en virksomhed som er troværdig og hvor samarbejdet med jer som kunde er i fokus. Du kan derfor altid kontakte os og få en professionel sparring omkring jeres projekt for derefter at vurdere muligheden for indgåelse af et samarbejde.

Ved større projekter indgår vi typisk i et samarbejde hvor arkitekten har gjort forarbejdet og dannet rammerne for projektets udformning. Vi sætter en ære i at gøre tegningerne levende og udforme landskabet inden for de givne rammer til glæde for bygherre og områdets brugere.

Kvalitetssikring vægtes højt hos os, og det er derfor en integreret del af vores arbejdsproces. Vores kvalitetssikring starter allerede ved projektgennemgangen, og slutter ved arbejdets aflevering med overdragelse af kvalitetssikringsmappe. Ved afleveringen udleveres en driftsplan, der anviser hvorledes den fremtidige pleje og vedligeholdelse skal foretages for at anlægget kan fremstå som ønsket.

Vil du vide mere?

Ring 49 14 17 20

eller udfyld felterne herunder, så ringer vi dig op.