Projekbeskrivelse

Danners Plads er et byrum foran Slotsarkaderne i Hillerød. Den primære opgave har været rydning/nedtagning af eksisterende belægning og belysning, for derefter at oprette et nyt byrum som er forbeholdt de gående.

I byrummets midte er der etableret tre store ovale plantebede, som indeholder lidt større træer, mindre buske, stauder og prydgræsser. Beplantningen skal give byrummet variation gennem hele året og skabe en hyggelig atmosfære. Rundt om plantebedene er der sat betonelementer som kan anvendes til enten siddebænk eller cykelstativ.

Belægningen er udført med klinker samt asfalt med OB-belægning og afvandingen er indlagt imellem de to typer af belægninger for at sikre en optimal afvanding af Danners Plads.

AdresseDanners Plads 1, 3400 Hillerød
Byggetidspunkt2019
Samlet entreprisesum1,8 mio. kr.
BygherreSlotsarkaderne/Danske Shoppingcentre
HovedentreprenørEbbe Dalsgaard A/S
LandskabsarkitektMANGOR & NAGEL A/S

Vil du vide mere?

Ring 49 14 17 20

eller udfyld felterne herunder, så ringer vi dig op.

Se alle referencer