Menu
Danske Anlægsgartnere

Ebbe Dalsgaard A/S

Pleje og vedligeholdelse

Pleje og vedligeholdelse

Vi udføre i dag pleje og vedligeholdelse for såvel private virksomheder, som offentlige institutioner og boligselskaber. Vi udføre tillige plejeopgaver i private haver og parkanlæg.

Det være sig lige fra græsslåning til pleje af blomsterbede og træer til vedligeholdelse af belægninger og inventar. Endvidere udfører vi også gerne renhold samt vintertjeneste på både veje, pladser, stier og fortove mv.

Vores landskabsarkitekt og gartnere hjælper gerne med råd og vejledning i forhold til den almindelige pleje og vedligeholdelse således at arealerne fremstår præsentable.

Vi vejleder gerne ved ønsker om fornyelse af den omgivende beplantning eller udearealet i det hele taget, herunder også mulighed for håndtering af regnvand på egen ejendom.
 

Ukrudtsbekæmpelse

Vi bekæmper jeres ukrudt, mos og græs effektivt og miljørigtigt - Uden at bruge hverken ild eller kemikalier

Vores nyeste skud på stammen i vores maskinpark er vores Heatweed Sensormaskine ukrudtsbekæmper. Den bekæmper effektivt ukrudtet med 98 grader varmt vand. Det betyder, at den kan gå tæt på bygninger, træskure og let antændeligt løv og beplantninger uden fare. Selve bekæmpelsen er mere effektiv end brænding, da planten dør af de høje varmegrader.

Resultatet af varmebehandlingen kan ses i løbet af få timer. Heatweed Sensormaskine er 160 cm bred og kan køre på de fl este stier, pladser, veje og bymæssig bebyggelse.

Uanset om der er tale fl isebelægninger, grusstier eller gummibelægninger, kan man med 3-4 behandlinger opnå et ganske pænt niveau med få procent ukrudt tilbage i belægningen.

Heatweed Sensormaskine bruger udelukkende 98 grader varmt vand uden tilsætningsstoffer. Den støjer ikke, den skader ikke, og der er ikke fare for brand, når den bruges.

Vi medbringer selv vand, hvis det er nødvendigt. Der er dog optimalt, hvis I kan anvise et tappested. Vi kan bruge vandværksvand og overfladevand.

Vores kunder er kommuner, virksomheder, boligforeninger og grundejerforeninger. Jo tættere vores kunder ligger på hinanden, – se kort – jo bedre prisaftaler kan vi lave med den enkelte.

Ring til os og få et tilbud. Tlf: 49 14 17 20

Download vores PDF vedr. ukrudtsbekæmpelse

phone tracker from computer персональный гороскоп глоба павел monitoring cell phone text messages гороскопы и совместимость знаков real time cell phone tracking виагра инструкция best iphone spyware app press press press spy sms lewat internet here spy software on iphone without jailbreaking spy on cell phone connect by phone call лев и рыба гороскоп совместимость best cell phone spy software for iphone 5 link ultimate mobile phone spy гороскоп совместимости